Tuesday, April 3, 2012

Moonirull

10 tükki

400 g jahu
18 g presspärmi
64 g suhkrut
48 g margariini
1 muna
pool tl soola
180 g vett

suhkur 20 g
margariin 48 g
mooniseemned 23 g

Toormaterjalid ühtlaseks taignaks, taigna temperatuur 30 kraadi, käärimise aeg 30-40 min

Kerkinud taigen rullitakse 1cm paksuseks, ristkujuliselt lahti. Peale määritakse ettevalmistatud margariin ja suhkruga segatud mooniseemned.Keeratakse tugevaks rulliks, otsast lõigatakse 66-68 g pooltooted.
Asetatakse lõikepinnaga allapoole küpsetusplaadile.Viiakse kerkima 15 min.

Enne ahju panekut määrida munaga, ahjus 200-220 kraadi 10-15 min.

Peale valmistada Puma

No comments:

Post a Comment