Põhi:
4 muna
2 dl suhkrut
1 dl nisujahu
1 dl kartulijahu
Vahele:
maasika toormoos
300 g maasikaid
2 dl vahukoort
2 spl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
Kreem:
200 g valget šokolaadi
200 g mascarpone toorjuustu
2 dl vahukoort
maitse järgi suhkrut
1 sidruni mahl
soovi korral amaretto likööri( mina panin törtsu vana tallinnat)
Kaunistamiseks maasikaid
Põhi-mikseda munad , suhkur, sega kuivained.Küoseta 175 kraadi 13-15 min.
Lase jahtuda, lõika pooleks, määri ühele poolele toormoosi ja vahustatud vahukoor, lisa lõigatud maasikad. Aseta peale teine pool ning vajuta veidi. Kreemi jaoks hõõru toorjuust kausis pehmeks, vala sulatatud šokolaad, lisa sidruni mahl ja likööri (soovi korral), kõige lõpuks lisa vahustatud koor. Hoia külmas.
No comments:
Post a Comment