Põhi:
4 muna
150 g suhkrut
25 g kakaod
25 g tärklist
50 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbirt
Küpseta tordipõhi 180 kraadi 35 min
Lase jahtuda, lõika kolmeks.
Keskele:
400 g kohupiima
800 g kompotivirsikuid
suur purk kivideta kirsse( leota vedelikust)
350 ml vahukoort
150 g suhkrut
1tl vanillisuhkrut
želatiini-10 grammi -lahustada 100 ml kompotivedelikus
Soovi korral riivitud apelsini koort
Vahusta vahukoor, kohupiim. Tükelda virsikud ja jäta kaunistuseks 4 tükki. Lase želatiinil paisuda ning hiljem lahustada kuumal veevannil. Lisada jahtunud želatiin kohupiima-vahukoore massile ning sega. Jaota kolme kihi vahel. Alumisele kihile pane virsikud, teisele kihile kirsid. Peale kaunistuseks virsiku kettad. Lase külmikus vormis seista 2-4 tundi või ööpäev.
No comments:
Post a Comment